Ostali proizvodi

SVI PROIZVODI IZRAĐENI SU ISKLJUČIVO U PROHROM MATERIJALIMA GDE SE POSTIŽU VELIKE TVRDOĆE, A SAMIM TIM I POSTOJANOST OŠTRICE ŠTO OBEZBEĐUJE DUGAČAK VEK EKSPLOATACIJE. PORED TOGA OVI PROIZVODI IZRAĐENI SU DA ZADOVOLJE SVE SANITARNE ZAHTEVE, MODERAN DIZAJN I FINA ZAVRŠNA OBRADA SE PODRAZUMEVA.

OVI PROIZVODI SU NAMENJENI ZA ŠIROKU UPOTREBU KAKO U MESARAMA, PRODAVNICAMA, HAMBURGERIJAMA TAKO I U VAŠIM DOMAĆINSTVIMA. MATERIJALI KOJI SE KORISTE SU MAKSIMALNO PODLOŽNI HIGIJENSKIM STANDARDIMA.

CEPAČI SE IZRAĐUJU U DVE VELIČINE:

- CEPAČ ZA SVINJSKE POLUTKE TEŽINE 3kg
- CEPAČ ZA JUNEĆE POLUTKE TEŽINE 4kg

SATARE SE IZRAĐUJU U TRI VELIČINE:

- SATARA ZA DOMAĆINSTVO TEŽINE 1,2kg
- KLASIČNA "PANJSKA" SATARA TEŽINE 1,55kg
- MESARSKA TEŠKA SATARA TEŽINE 2,00kg

SataraCepač za govedaSečka za pečenje

TESTERA ZA KOSTI 500mm

TesteraKružna testera

Listovi za kružnu testeruListovi za testeru

HORIZONTALNA PUNILICA KAPACITETA 7 kg IZRAĐENA JE U PROHRONU I NAMENJENA JE PRVENSTVENO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU. ISPORUČUJE SE SA DVA PRIKLJUČKA DEBLJIM I TANJIM.

VERTIKALNA PUNILICA KAPACITETA 3 I 6 kg IZRAĐENA OD PROHRONA. NAMENJENA JE ZA ŠIROKU UPOTREBU KAKO U DOMAĆINSTVIMA TAKO I U MESARAMA. ISPORUČUJE SE SA DVA PRIKLJUČKA.

Vertikalna punilicaVertikalna punilicaTop za kobasice

PRESA ZA PLJESKAVICE FI 160 IZRAĐENA OD POLIPROPILENA KAPACITETA 100-300 gr, PREPORUČUJEMO JE SVIMA KOJI RADE SA ROŠTILJEM.

Presa za pljeskavicePresa za pljeskavice

NOŽEVI

Mesarski noževiMasatMasat

OMAMLJIVAČ ZA KRUPNU I SITNU STOKU. IZRAĐEN OD ČELIKA ZAŠTIĆEN OD KOROZIJE, BARUTNO PUNJENJE KAPISLAMA OD 9mm. DVA STEPENA NATEZANJA, PROFESIONALNA IZVEDBA.

OmamljivačOmamljivač

MEŠALICE

MešalicaMešalica

PANJEVI ZA SEČENJE

Panj za sečenjePanj za sečenje

ČETKE

ČetkeČetke